Dag 22 – Min favorit högtid

Min favorit högtid är helt klart julen. Älskar alla ljus som lyser i märkret vilket skapar en mysig stämning. Det bästa är känslan att man att det snart är julafton och man känner sig som ett liten barn igen. Man har även en ursäkt till att äta mycket onyttigt och bara ta det lugnt. Ett minus är väll julklappsstressen men jag älskar att köpa julklappar, önskar dock att det inte var för mina egna pengar. 
 

♥♥♥

De tre senaste dagarna har jag befunnit mig i Uppsala för att spela storvreta innebandycup. För mitt lag gick det inte speciellt bra. Vi kom två i gruppen och gick vidare till A-slutspel i DJ 18-20  Där förlorade vi med 4-1 mot täby. Trots det är vi nöja med tanke på att de ligger i mitten av div 1 medans vi leder div 3. Dock ska vi egentligen ligga i div 2 men får inte gå upp på grund av att våran förening har ett lag i div 1, konstiga regler då vi vann div 3 förra året och leder i år igen. Aja efter matchen tröst åt vi på subway och köpte med oss mycket godis till skolan som vi sedan åt. Däremot gick det bättre för vårat andra lag som idag vann finalen i 96-serien mot bele. 
 
 
Världens bästa tigrar! 

tvåtusentolv

Hur har ditt 2012 varit?
Det här året har varit väldigt ojämnt. Ibland har det vart jätte bra medan den ibland kan kännas som att ingenting fungerar. 
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat mer och hängt mer med kompisar och kanske plugga mer.
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
Bara varit hemma och chilla.
 
Vem har du umgåts med mest?
Finns ingen speciell jag har umgås mest med utan svaret blir många. 
 
Bästa minnet från 2012?
När jag var i USA, då var allt som bäst och även cuperna med innebandyn speciellt varberg.
 
Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013?
roligare liv

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror att jag har avrt lite ledsnare men som sagt har det gått upp och ner. 
 
Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar?
Hemmakvällar
 
Vem/Vilka saknade du?
Jag saknade/saknar mina kompisar jag gick i samma klass med under grundskolan då jag började på gymnasiet i år.
 
Största misstaget?
Att jag inte köpte nya innebandy skor tidigare, fick både benhinneinflamation och hällsporre, bra gjort johanna. 
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Jag hoppas att det kommer bli bättre då jag förhoppningsvis får börja träna med div 1 laget i innebandyn och även lära känna de i min nya klass bättre. 

Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Att jag åkte till USA (brukar inte åka mycket utomlands) och även att jag fick spela SM.
 
Har du några löften inför år 2013? 
Träna bättre och äta mindre godis/onyttigheter och dricka mindre läsk.
 
Har du haft ett förhållande under 2012?
nej
 
Hur skulle du beskriva din stil 2012?
Ingen speciell, shorts och linne på sommaren och svarta jeans och stickad tröja på vintern (som typ alla andra)
 
Vad ser du mest framemot med år 2013?
Att jag sja förmodligen utomlands på både sommarlovet och jullovet.
 
En låt som påmminer dig om 2012?
Dont you worry child, jag och min far, summer paradise, balada, call me maybe, dansa pausa, ai se eu te pego, dansa kuduroo och speciellt gangnam style.
 
Det bästa du har åstadkommit i år?:
Nöjd med mina betyg, blivit bättre i innebandyn (speciellt fysiskt)

Vad hoppas du inträffar 2013:
Att jag blir bättre i innebandyn, träffar en kille, jag får bättre självförtroende och att jag blir blond igen.
 

Dag 20 – Vad jag saknar

Jag saknar väldigt mycket saker men det jag saknar mest just nu är tro det eller ej friidrotten. Älskar hur bra min kondition var, den går bara neråt och neråt ända sedan jag slutade. Jag saknar också kroppen man får i friidrott. Har sätt bilder på några som har gått i min friidrottsgrupp och det har de perfekta kropparna. Det som var extra bra med friidrotten var att man inte behövde vara bra hela tiden. Var man dålig någon gång påverkade det bara en själv. I t.ex. innebandyn påverkar det även dem man spelar med. Förså mig inte fel, jag älskar att spela innebandy men om det inte går bra är det inte kul. 
 
Jag saknar även när jag sprang lopp som lidingöloppet, mini marathon och viktoria loppet. Jag var inte dålig på att springa och kom bland dem första i det flesta lopp. Första året jag sprang mini marathon kom jag två och jag har även kommit sexa på viktoria loppet, tänk på att det är över hunda med. Jag var inte dålig när det gäller friidrott heller, visst det fanns många bättre än mig i de flesta grenarna. Jag tävlade mest höjd och 600 meter i slutet och jag har ganska många medaljer i från det, mest från 600 meter. Bilden här nere är från viktoria loppet på öland och ni ser mig längst ut till höger.
 

Dag 19 – Vilka hårfärger jag har haft

Jag har inte haft så jätte många hårfärger men olika nyanser av dem. Som liten var jag ganska blond, sorgligt nog blev det mörkare med åren som för de flesta blondiner. Har tyvärr ingen bra bild på min riktiga hårfärg på grund av det, men om man kollar på utväxten nu är det ganska råttfärgad. Jag slingade och blekte jag det blont några gånger här hemma ända till att mamma inte ville göra det längre. Jag frågade då min kompis Malin om hon kunde färga mitt hår brunt. Det gjorde jag för lite mer än ett år sedan. Dock var det jobbigt då färgen blektes ganska snabbt och jag var tvungen att färga det ganska ofta vilket jag inte gjorde. När jag kom hem från USA i sommras hade mitt hår blekts ganska mycket och jag gick därför till frisören för att blondera slingor i det. Det är den hårfärgen jag har idag men jag ska gör fler slingor i morgon och får hoppas att det blir bra. 

Dag 18 – Varför jag började blogga

Jag började väll blogga av samma anledning som nästan alla andra. Jag tyckte att det verkade spännande och många andra bloggade. Jag har haft väldigt många olika bloggar vissa av dem var på olika bloggportaler. Jag har bland annat bloggat på bloggplatsen, devote, myshowroom. Jag tycker personligen att blogg.se är den bästa då man kan göra snygga desigener här enklast och man slipper även ha så mycket reklam om man inte vill ha det. Jag tycker även att blogg.se är ganska enkelt att använda, dock kan det vara svårt att göra desigen om man inte vet hur man ska göra.
 

Dag 17 – Något som betyder mycket för mig

Något som betyder mycket för mig är innebandyn. Älskar att man bara kan åka på en träning eller match och bara glömma bort sina problem. Man behöver bara spela och umgås med kompisarna där, alltså ha kul. Jag är väldigt glad att jag inte slutade med innebandyn som jag tänkte göra för några år sedan.
 

Dag 16 - Mitt drömhus

Det här är alltså mitt drömhus. Älskar det vita huset och poolen. Att det ligger på ett varmt ställe är ett stort plus. Vet dock inte vart det ligger men det här husen nära en strand på hawaii skulle inte sitta fel.

Dag 15 – Jag nu och då

Jag tror inte att jag har förändrats rätt mycket som person. Kanske har blivit lite mer mognare och självsäkrare. Utseende har ändrats rätt så mycket men ändå inte. Håret har gårr från blont till brunt och sedan halvt tillbaka igen. Jag har även gått från att gå i tre sporter till bara en vilket är en stor skillnad.
 
 

questions and answers

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: 

Båda

Sommar eller vinter: 

Sommar.

Fem saker du alltid velat ha?
En hund, en resa till Hawaii, walk-in closet, en pool, stort hus
Fyra saker du inte kan vara utan?
Familjen, vännerna, innebandyn & min säng
Tre saker du inte kan äta?
Ost, ketchup och grädde
Två saker som gör dig glad?

Innebandyn och vännerna

En sak du gör oftast flera gånger i veckan? 

Tränar

Jag lyssnar på:

olika
Jag pratar:

normalt
Jag tycker om:

Innebandy
Jag avskyr när folk:

ljuger

Jag är rädd för:

Ormar och stora spindlar

Den värsta känslan är:

När det går dåligt
Den bästa känslan är:

När man är glad

 Jag kommer alltid att vara:

En tjej

Det finaste som finns är:

Släckt & vänner
I sommar:

Ska jag ta det lugnt

Sist jag grät var:

vet inte
Jag kan:

mycket
Jag kan inte:

sjunga
När jag vill tänka går jag:

In på mitt rum.
När jag vill baka:

bakar jag 
Min mobiltelefon är:

iphone 4s
När jag vaknar på morgonen:

Kollar jag mobilen
Innan jag går och lägger mig: 

kollar jag mobilen

Just nu tänker jag på:

Vad jag ska göra sen.

Bebisar är:

söta.

Idag har jag:

kollat på greys anatmoy och slappat.
Ikväll ska jag:

sova

I morgon kommer jag:

plugga
Jag vill verkligen inte:

plugga

Jag längtar till:

Jullovet och storvreta

I framtiden vill jag:

Har ingen aning

Jag spelar:

Inneabandy

Jag tränar:

Minst tre gånger i veckan

Vädret består just nu av:

Snö

Just nu vill jag bara:

Äta godis

 

femtonde december

Befinner mig just nu i mitt nystädade rum, har även hunnit julpynta det nu under dagen. Den här lördagskvällen bjuder på film ensam i mitt rum. A cinderella story once upon a song står för min underhållning, en favorit i repris. Men först ska jag gå ner och se om jag får med mig lite chips upp hit igen.
 

 
 
 

Dag 14 – Min dröm resa

Ända sedan jag har vart liten har jag velat åka till Hawaii. Älskar den turkosa vattnet & palmerna och det här är vekligen min dröm resa. Jag ska dit någon gång i mitt liv. 

Dag 13 – Min favorit serie/serier

Jag är en serie tjej och gillar väldigt många serier. Min absoluta favorit serie är one tree hill. Har sätt alla nio säsonger och jag älskar dem. Min favorit person är helt klart brooke, lover her.
 
 
Förutom one tree hill gillar jag även vampire diaries, 90210, O.C, Criminal minds, awkward, Pretty little liars, big bang theory, gossip girl och sen greys anatomy som jag håller på att kolla på just nu. Alla de här serierna rekomenderar jag verkligen så om du inte har sett dem, gör det.

Dag 12 – Mitt drömbröllop

Jag har inte planerat mitt bröllop så jätte mycket. Nästan det ända jag vet är att jag vill gifta mig utomlands på en strand, Helst på Hawaii. Klänningen vet jag på ett ungefär hur den ska se ut. Vit och tight vid brösten med lite små detalier på och utan band. Resten av klänningen ska sedan vara fluffig och lagom lång där bak. Ungefär som på de två största bilderna. 
 

Dag 11 – MIn bästa resa

Min bästa resa är utan tvekan resan jag gjorde tillsammans med min familj till USA i sommras. Vi var där i tre och en halv vecka och bodde den största delen hos mina kusiner som bor i New Haven, connecticut. Det är ungefär en timme från New York. I New haven badade vi mycket då det var runt 30 grader nästan hela tiden. Vi fick även uppleva amerikanska traditioner som till exempel fourth of july, deras "national dag" med bland annat raketer. Jag hann även ha mitt sweet sixteen party där, dock bara tillsammans med mina kusiner och deras kusiner med familjer eftersom att jag känner ju ingen annan där. 
 
Min familj tog även en lite resa till New york. Vi var för i tre dagar och gjorde ganska mycket. Vi gick runt väldigt mycket vilket gjorde att fötterna blev väldigt glada när vi kom tillbaka till hotellet. Vi åkte bland annat upp i empire state building vilket var en upplevelse. Vi såg även frihetsgudinnan, madame tussauds och uppbyggnaden av tween tower. Shopping stod också på schemat vilket det blev ganska mycket av. Min absoluta favorit plats från New york var times square. Älskar känslan man får när man går där, speciellt på kvällen. Förutom New york tog vi även en liten trip till Canada och kollade på niagarafallen. Där åt vi bland annat middag på hardrock cafe och bara gick runt. 
 
Den här resan har alltså vart en stor upplevelse och jag vill gärna åka tillbaka dit någon gång i framtiden, speciellt New York!
 
 
 
 

Dag 10 – Min önskelista

Det här är faktiskt första jul då jag inte önskar mig så mycket. Har ju redan fått min dator som en liten del av julklapparna. Min önskelista är iallafall 
 
-En ny snowboard jacka
-Body mist från victorias secret
-Photoshop
-Väska
-Resa
-Skor
 

Dag 9 – Mina drömmar/önskningar

Jag har väldigt många drömmar och önskningar. En önskning är att jag kunde sjunga. Skulle vara hur kul som helst med tanke på att jag älskar att sjunga, tyvärr låter det inte speciellt bra. Skulle inte heller sitta fel att vara modell, fotograf eller skådespelerska.
 
Mina drömmar är väll att jag vill tjäna bra med pengar i framtiden och jag skulle även vilja flytta till USA, älskar det landet. Skulle också vilja bli en storbloggare, vilket aldrig kommer att hända med tanke på hur tråkig min blogg och mitt liv är just nu. Statistiken är inte heller bra just nu då jag bara har en läsare och det är jag själv. Dock har jag inte länkat den någonstans vilket kan vara en av anledningarna till varför ingen besöker den. 

Just because it burns doesn't mean you're gonna die

Dag 8 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är utan tvekan sommaren. Jag älskar att man bara kan gå runt i short och t-shirt/linne utan att frysa. Den bruna kroppen är ett stort plus.  Älskar också de sena sommarkvällarna tillsammans med släckt eller vänner och att vi under sommaren har ett långt lov som man bara kan göra vad man vill under, alltså sommarlovet. Min födelsedag är även under sommaren, den 13 juli. Har firat de flesta födelsedagarna borta vilket jag älskar. Till exempel i år var jag i USA på min sweet sixteen. Tyvärr fick det bara bli en liten fest för mig då jag inte känner någon mer än mina kusiner där. 
 

Christmas inspiration

Dag 7 – En bild på mig + 10 fakta om mig

 
1. Jag fyller år den 13 juli och jag älskar att fylla år på sommaren.
2. Jag tycker varken om ketchup, ost eller grädde.
3. Jag har alltid velat ha en hund.
4. Jag har åkt snowbord nästan så länge jag kan minnas.
5. Mina favorit djur är delfin och apa.
6. På den sista tiden har jag blivit sjukt lat och orkar typ ingenting. 
7. Jag har bara ätit två bitar ur min chokladkalender, vilket inte är likt mig.
8. Jag har en bror och en syster.
9. Jag har gått i fotboll, friidrott och innebandy samtidigt i flera år.
10. Jag älskar att sjunga men det låter inte bra.

Lista

Tänke komma igång lite här på den här bloggen genom att göra den här listan fram till jul. Börjar redan på dag 7 eftersom att det är den sjunde december idag. 

 

Dag 7 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


Dag 8 – Min favorit årstid och varför.


Dag 9 – Mina drömmar/önskningar.


Dag 10 – Min önskelista.

Dag 11 – MIn bästa resa.

Dag 12 – Mitt drömbröllop.


Dag 13 – Min favorit serie/serier.

Dag 14 – Min dröm resa.

Dag 15 – Jag nu och då.

Dag 16 - Mitt drömhus.

Dag 17 – Något som betyder mycket för mig.

Dag 18 – Varför jag började blogga.

Dag 19 – Vilka hårfärger jag har haft.

Dag 20 – Vad jag saknar.

Dag 21 – MItt rum.

Dag 22 – Min favorit högtid.

Dag 23 - Något jag önskar att jag kunde göra.

Dag 24 – Vad jag ska göra innan jag dör

Let Me Love You Until You Learn To Love Yourself

WHO I AM

Jag har nu bestämmt mig för att starta en ny blogg, jag kände för en liten förändring. Jag kommer även att ha kvar den andra då jag kommer skriva på båda två ett tag. Den här bloggen tänkte jag skriva lite "intressantare" inlägg alltså inte bara om min vardag. 
 
Jag heter iallfall Johanna Bertils och bor i staden Västerås tillsammans med min familj. Jag går första året på jensens gymnasium med inriktning samhäll beteende. På fritiden spelar jag innebandy i Rönnby IBK och umgås med kompisar, hoppas ni gillar min nya blogg!
 
RSS 2.0