It's friday

Idag är det äntligen fredag vilket är väldigt skönt. Förmiddagen spenderades i skolan där det inte hände något speciellt. Köpte sedan med mig donken hem som jag åt framför gossip girl. Förutom det här har jag även hunnit med att träna, äta tacos med familjen och kolla på ännu mer gossip girl. Typiskt mig att alltid ha någon serie att kolla på, tar en serie slut börjar jag på en annan...
 
Nu ska jag iallfall gå och lägga mig och i morgon bär det av till köping för match och sedan ska jag förmodligen hem till familjen Andersson med familjen, ciao!
 
 
Tänkte även till lägga att jag har antagit min utmaning att träna mer och vara mer hälsosam. Jag har nämligen tränat varje dag sedan fredags förra veckan, dock olika intensinivår på dem. Men man ska inte köra slut på sig och man behöver vila vilket jag kommer att göra på söndag. Jag har även gjort en deal med malin att vi ska hjälpa varandra att inte äta så mycket onyttigt och våga säger ifrån om någon är sugen på t.ex. en kladdkaka. Detta gäller då inte hela tiden då både jag och malin åt donken till lunch idag , but it's friday!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0